A rendszerről

Éttermi rendszerünk fejlesztésénél azt a célt tűztük ki, hogy valós problémák megoldását biztosítsuk. Kezdettől fogva bevontunk vendéglátóipari szakembereket, majd meglátásaikat, tanácsaikat figyelembe véve folytattuk a fejlesztési eljárást. Javaslataikat a későbbiekben is figyelemmel kísértük, hogy egy minél használhatóbb, ideálisabb programot hozzunk létre.

Minden éttermi rendszer tartalmazza a rendelésfelvétel, az asztal áthelyezés, vagy a raktárkészlet-feltöltés funkcióját. Azonban korántsem mindegy, hogy mindezek kezelése mennyi időt vesz igénybe. Ezenkívül a program használatát nagymértékben befolyásolja, hogy párhuzamosan hány számítógépen üzemeltethető. A legtöbb szoftver licence csak 1 gépre érvényes, emiatt a személyzet sorban áll a gép előtt, a vendégekre pedig nincs elég idő.

A CreativeGAST-ot azonban úgy terveztük, hogy megoldást nyújtson minden hasonló, alapvető problémára. A használhatóság érdekében rendszerünk letisztult, könnyedén áttekinthető felülete biztosítja a gyorsaságot, miközben egyszerre akár 7 gépen is folyhat a párhuzamos munkavégzés.

Kérje ajánlatunkat

Ha további információra vagy személyes találkozóra van szüksége, kapcsolatba léphet értékesítőinkkel, vagy elküldheti kérdését az űrlap segítségével.

Ajánlat kérése

Hol talál meg minket?

H-9700
Szombathely,
Hollán Ernő u. 13.

Hogyan léphet kapcsolatba velünk?

Mobil: +36 30 883 5642
E-mail: support@creativegast.hu

Hibabejelentés


Mobil: +36 30 883 5642
E-mail: support@creativegast.hu