Értékesítés

Havidíjas előfizetés

Havidíjas előfizetés kérhető hűségidővel vagy hűségidő nélkül. Hűségidős megrendelés esetén kedvezményeket biztosítunk előfizetőinknek, emellett az újdonságok, korszerűsítések és frissítések külön díjazás nélkül járnak a szoftverhez.

Megvásárlás

A szoftver megvásárlásával korlátlan ideig tartó licencjogot szerez. Emellett egy teljes éven át teljeskörű támogatás jár, valamint minden olyan elérhető frissítés, amely az adott verziószámú szoftverhez készül.

Konfigurációk

A CreativeGast hardverigényét Üzletének mérete határozza meg.

Ha a jelenlegi eszközparkját bővíteni kell, a rendszer kiépítésére a helyszíni felmérést követően az üzletre szabottan kerül sor. Az alábbi minták a legjellemzőbb étteremtípusok géphálózatát mutatják be. Természetesen ezektől eltérő variációkat is össze tudunk állítani.

Legyen szó kis kávézóról, étteremről, pizzériáról, több helyiséggel rendelkező rendezvényközpontról vagy üzletláncról, mindenre van megoldásunk.

Egy kisebb rendszerben a felszolgáló és a pultos egy központi számítógépbe viszi fel a rendelést. A blokknyomtató a rendelési bónt és a fizetési összesítőt is nyomtatja, de igény esetén több blokknyomtató is ráköthető a gépre. Az online rendelések kezelése is a rendszer része lehet.

Ahol egy üzleten belül több kiszolgáló pontot is használnak (pl.: étterem, kávézó, terasz, disco stb.), ott a rendszer több terminálon futtatható, terminálonként külön-külön munkafolyamattal. Egy terméket helyiségenként különbözőképp is árazhatunk, pl.: Limonádé - étterem: 400 Ft; Limonádé - disco: 650 Ft. A tableten a felszolgáló az asztalnál nem csak a rendelést tudja felvenni, hanem átültetheti a vendéget, bonthatja a rendelést, vagy épp fizettethet is.

A rendszer méretétől függetlenül az ügyvezető a világ bármely pontjáról ellenőrizheti az üzletet - akár a telefonján keresztül.

Alap kiszerelés

Nagy éttermek, több kiszolgáló pontból álló üzletek számára

Kisebb konfiguráció online megrendelővel összekapcsolva

Teraszos étterem

Rendszerkövetelmények

  • Stabil Internet
  • Intel Pentium G sorozat, Celeron J sorozat, i3, i5 vagy jobb 2 magos processzor
  • 4 GB RAM
  • min. 120 GB HDD (SSD típust javasoljuk)
  • Windows 10 operációs rendszer
  • USB vagy hálózati portos thermo blokknyomtató (Star TSP 100 család preferált)
  • 1024 x 768 vagy ennél magasabb felbontású monitor

Az eszközök beszerzését és karbantartását, illetve étterme honlapjának elkészítését és fenntartását is ránk bízhatja.

Kérje ajánlatunkat

Ha további információra vagy személyes találkozóra van szüksége, kapcsolatba léphet értékesítőinkkel, vagy elküldheti kérdését az űrlap segítségével.

Ajánlat kérése

Hol talál meg minket?

H-9700
Szombathely,
Hollán Ernő u. 13.

Hogyan léphet kapcsolatba velünk?

Mobil: +36 30 883 5642
E-mail: support@creativegast.hu

Hibabejelentés


Mobil: +36 30 883 5642
E-mail: support@creativegast.hu